Keltisch lifestyle evenement Keltfest trekt veel bezoekers

Fotoverslag

In Vijfhuizen vond voor de tweede maal op rij Keltfest op de Groene Weelde bij Vijfhuizen plaats. Doedelzakken, sterke mannen in kilt en heerlijke folk muziek regeerden tijdens Keltfest. Met bands als Rapalje, Flannery, Selfish Murphy en Hiks was een top weekend verzekerd.

  • historisch

De twaalfde editie van het Schots/Iers georiënteerde evenement Keltfest heeft op de eerste dag wederom een groot aantal bezoekers getrokken. Keltfest, dat dit weekend voor de tweede keer plaatsvindt op de Groene Weelde bij Vijfhuizen, laat bezoekers van de Keltische cultuur genieten door middel van verschillende folk optredens, Keltische ambachten, doedelzakcompetities en Highland Games. Dit alles met prachtig weer en heerlijk eten en drinken.

Optredens waren er onder meer van de bands Rapalje, Flannery, Selfish Murphy en Hiks. Daarnaast waren er workshops Ierse dans, boogschieten, vilten en tal van andere activiteiten. Kinderen kunnen terecht bij de Kids Hill, waar ook zij mee kunnen doen met Schotse Highland Games als touwtrekken en paalwerpen, genieten van vertel theater en de Kiddy Battle.

Fotografie: Ellen la Faille, Anouk Pross, Coen Halmans (Keltfest & Vana Events)