Zinderende finale van allereerste Miss Pin-up Benelux!

Fotoverslag

Op vrijdag 29 maart vond in De Avenue in Breda de eerste editie van Miss Pin-up Benelux plaats, een hele speciale miss-verkiezing waarbij maat, leeftijd en geslacht helemaal niks uitmaken. Hier staan vooral humor, stijl, passie voor Pin-up en een tikje zelfspot centraal. Dertien prachtige finalisten uit het gehele land en uit de Benelux straalden op het podium tijdens een zinderende finale waarbij de spanning in de zaal voelbaar was. Daar ging een lang traject van voorrondes aan vooraf in de verschillende provincies en in Antwerpen.

  • creatief
  • kunst

In de Avenue was de zaal gevuld met prachtige dames (en ook heren), allemaal gestoken in prachtige outfits: veel opgestoken (soms gekleurd) haar, petticoats en hoge hakken: allemaal in style. De jury bestond uit Dat was drag queen Gloria, burlesque performer Fay Loren en barbier Duncan Bailey

13 finalisten queens met hun unieke acts, met als stage names prachtig gekozen namen:

Joséphine de Bonbonnière, Foxy Sjharlie, DeeDee Chérie, Missy Ody, Suzie Sew, Mrs Crimson Kitty, Rosalynn Vintage, Miss Velvet Storm, Miss Justine Rouge, Miss Jekyll and Hyde, Mean Missy, Lovely Ariane, Loulou La Belle.

Uiteindelijk stond de jury voor de moeilijke taak: het kiezen van de nummers 1, 2 en 3. Natalie Rosalynn met Bettie de Koe, 2de plaats Joséphine de Bonbonnière met zang, dans en ukulele en derde plaats Tante Suus met haar eigen gedicht.

Wat een inspirerende TOP avond !!!